Besuch von Pastor John Philmon aus Südafrika

John Philmon
Pastor John Philmon

Ende Oktober hat uns Pastor John Philmon aus Kapstadt unser Gymnasium zum 6. Mal besucht (bereits 2005, 2006, 2008, 2009, 2010). Seit über 10 Jahren unterstützt unsere Schule seine Organisation Youth Solutions Africa mit dem Weihnachtsbasar und dem WATT (Welt-AIDS-Tag-Test).

In mehreren Präsentationen berichtete John über seine Arbeit und die Projekte für Straßenkinder, Obdachlose und bedürftige Kinder im Township. Alle Klassen konnten so anschaulich erfahren, dass sich ihr Einsatz gelohnt hat. Bei seinem Konzert am 19.10. und dem Wohltätigkeitsball am 21.10. fand John mit seinem afrikanischen Temperament großen Anklang beim Publikum.

John bedankt sich ganz herzlich für die freundliche Aufnahme am Gymnasium und die langjährige Unterstützung.

All my visits to Gymnasium Kirchheim were special but I just feel that this one was a very and extra special.  The beautiful rendition of the South African anthem by the music group and the vocals by Judith was great!! and a Big surprise... very well done.

Judith and the team who arranged the ball did a great job and I think the evening was a great success with a great atmosphere.

Torsten and the technical had so much patience in arranging all the equipment for the events, they were working very hard and long hours, to them I wish to say thank you very much. Thank you to Carolin who did the welcome and opening of all presentations in the main hall.

To the principal, teachers and staff at Gymnasium Kirchheim, a Big THANK YOU for your friendliness and making me feel welcome at the school.Thank you to those who allowed me to visit their classes and do the presentation to the learners.

To ALL the learners of Gymnasium Kirchheim a Big THANK YOU for making me feel welcome. Thank you for listening to my music and presentations.

I thank Gymnasium Kirchheim for being a partner of Youth Solutions Africa organisation for ten years and for helping the people especially the children of Africa. I hope this relationship will continue for many years in the future

I wish you all the best

May God bless you